torstai 2. heinäkuuta 2009

Huh hellettä ...

Saan varmaan monen suomalaisen vihat niskaani, kun sanon, että inhoan näitä helteitä. Mä en vaan voi sietää näin kuumaa. On se juu kivaa, että aurinko paistaa, mutta ei tarviaisi ihan näin hiostavaa olla. Tankotreenitkään ei tunnu sujuvan kun hikoilee liikaa.

Onneksi Clanin kanssa on taas tosiaan tuota keikkaa tulossa, niin on päässyt edes tanssitreeneihin. Tosin nuo treenit taas eivät ole olleet niin hirveän tehokkaita, sillä aikaa on kulunut uuden tanssin opettelussa.


Eilen esiinnyimme siis jälleen tampereen Love Hotelissa. En muista milloin olisin viimeksi jännittänyt niin paljoa, kuin eilen jännitin. Yleensä lavalle mennessä esityksiä on treenattu niin paljon, että ne osaa mitenpäin vaan. Nyt meillä oli kolmet treenit ennen keikkaa ja minulle tuli paljon uutta asiaa. Tanssit eivät siis olleet lihasmuistissa ja se tosiaan puski jännitystä päälle. Lavalla kuitenki sai onneks hyvän fiiliksen ja ei tullut muistikatkoksia :) Ei ollut ehkä ihan se paras keikka, mutta olosuhtet huomioonottaen vedettiin kyllä loistavasti.

Ensi viikolla aloitetaan treenaaminen Euroopan Nuorten Olympiafestivaaleja varten. Meidän on siis tarkoitus esiintyä päätöstapahtuman päälavalla. Nyt vaan taas ahkeraa treeniä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti