sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Jamittelua 28.3.2009

Juups, eilen oli siis jamit täällä tampereella. Omalta osalta jamit meni vähän ohi, sillä olin yli puolet ajasta studion eteisessä vahtimassa, ettei salin puolelle pääse henkilöitä, jotka ei olleet maksaneet siitä. Onneksi siitäkin pääsi katsomaan muita ja hauskaahan kaikilla näytti olevan :)

Kun vihdoin ja viimein siirryin itsekin salin puolelle treenailemaan, jouduin toteamaan, ettei jaloissa ollu jostain syystä kunnolla pitoa. En siis päässyt treenaamaan niitä juttuja, joita suunnittelin treenaavani. Kovin kauaa en ehtinyt tangossa edes roikkumaan, kun tuli käsky mennä esiintymään. Päätin vetää tuon can can-tanssin, sillä se on niin erilainen verrattuna muihin esityksiin. Energiaa oli ehkä hieman enemmän kuin tuossa edellisessä videossa, mutta kyllähän tuossaki parannettavan varaa on paljonkin. Musiikki sentään on kohdillaan tässä videossa :)



Lopussa tuli venyteltyäkin kunnolla, onneksi. Täytyykin koittaa ottaa itseään kiinni taas tuon venyttelyn suhteen. Sain Sanna-Mari Karingilta loistavan venyttelyohjelman, mutta laiskan luonteeni vuoksi olen ruvennut luisumaan siitäkin. En kyllä ymmärrä miksi, sillä venyttelyn jälkeen on aina niin ihana olo. Täytyy siis ottaa itseään niskasta kiinni myös sen suhteen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti